Aktualitások - Keresztelő Szent János Plébánia

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Aktualitások

PURE - You are called

  ÚJ LOGÓ

   A Pure - You are called mozgalom az új név    mellé új logót is kapott.JUBILEUMI EST

Tízéves a magyarországi Pure Alapítvány – jubileumi ünnep volt ez alkalommal Budapesten.
A Jubileumi estről szóló híradás bővebben:További hírek a jubileumi estről és végzőseinkről:
NÉVVÁLTOZÁS!

A Pure Fashion mozgalom új nevet kapott: a Pure You are called elnevezést!
Elérhetősége a továbbiakban:A legutóbbi angyalmissziónkról készült írások, és TV riport:

Nőiesség - Férfi - női különbségek


A Pure Fashion győri csoportjának legutóbbi, március 18-i alkalmán, a Nőiességről, férfi-női különbségekről tartott összejövetelről láthattok egy kis összefoglalót az alábbi címen, fotókkal, rövid leírással:

A Pure Fashion program üzenete nagyböjtre:

 
Keresd meg: "What makes you beautiful?
 
 

,, Adni jó, adni öröm!"

  Ma mi is gyűjtöttünk Budapesten, Győrben és Veszprémben. Célunk az volt,  hogy felhívjuk az emberek figyelmét a család értékére és személyes  felelősségünkre a segítségnyújtásban. Köszönjük szépen azoknak, akik  támogatták a fiatal családokat!

  A kezdeményezés újdonsága, hogy Magyarországon első alkalommal a  fiatalok gyűjtenek adományt a kisgyermekes családosok számára.
A fiatalok által kezdeményezett adománygyűjtésben a Nagycsaládosok  Országos Egyesülete, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, a Pure  Fashion Alapítvány és a Fiatalok az Élet Szolgálatában fiataljai  közösen gyűjtenek adományokat novemberben. Az adománygyűjtést a CBA Üzletlánc támogatja.

 
 

  ,,...azért tartottuk fontosnak, hogy a programunkban résztvevő kamasz  lányok az adománygyűjtő akció aktív részesei legyenek, mert a  gondoskodás, a figyelmesség a női lét meghatározó eleme. "
 
  Adományátadással egybekötött sajtótájékoztatóval zárult az országos  adománygyűjtő akció, melynek során három családszervezettel fogtunk  össze. A sajtótájékoztatón felszólalt Kis Brigitta alapítványunk  ügyvezető igazgatója, valamint Bajkó Eszter a Pure Fashion Alapítvány  2016-2017-es nagykövete. A győri és veszprémi csapatokat Kiss Boglárka  és Müller Réka képviselte az átadáson.
  Köszönjük szépen mindazoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy szebbé tegyük a kisgyermekes családok mindennapjait!
 Megjelent az első angol nyelvű cikk a Pure Fashion magyarországi képzéseiről!

Ott vagyunk a krakow-i ifjúsági találkozó honlapján!
A Pure Fashion magyar képzéseiről első ízben jelent meg angol nyelvű cikk, amit Rebi (Kiss Rebeka) és Kata (Sándor Kata) győri lányaink promócionálnak!


A nyeremény!

  Ahogy már korábban is hírt adtunk róla, a 2015-ös tavaszi évzáró Pure Fashion Gálaest egyik meglepetése volt, győri szempontból talán a legfontosabb, hogy a videós pályázaton - mely a „What makes you beautiful?” címet képviselte – két győri lány (Sándor Kata és Kiss Rebeka) közös videója nyert.
  Az egyéni kategória fődíja a nyári Pure Fashion táborban való ingyenes részvétel volt, a páros kategóriában pedig egy fotózás. Ezúton is még egyszer gratulálunk Gersei Csengének,  Sándor Katának és Kiss Rebekának! Az elkészült képeket alább megnézhetitek!

Győri siker a Pure Fashion gálán

   Május 29-én tartották a 9. Pure Fashion gálát, amelyen a győri csapat is bemutatkozott.   
  Óvári Kata, a Pure Fashion program magyarországi vezetője köszöntőjében  beszámolt a 2007 óta működő mozgalom elmúlt évének eredményeiről,  újításairól. Kiemelte,  hogy 2014-ben nőtt a Pure Fashion család, Kecskeméten és Győrben is elindultak képzések. Részvételükkel idén  először országossá szélesedett a gála. A készülődés során az ország  különböző csapatai megismerkedhettek egymással, egy budapesti kvízzel  egybekötött felfedezőtúra és egy közösen eltöltött vacsora keretében.
  A gálát a program fő támogatója, Habsburg-Lotharingiai Christiana, a  Pure Fashion egyik alapítója nyitotta meg. Köszöntőjében megfogalmazta,  kihangsúlyozta a Pure Fashion lényegét: felkészíti a lányokat arra, hogy  belső és külső értékeiket megtalálják, és ezzel a társadalom iránti  felelősséget megmutassák. Ma nagy feladat a sebek begyógyítása a  társadalomban, amiben a nőnek meghatározó szerepe van – fogalmazott,  rámutatva arra, milyen szorosan összekapcsolódik az egészséges  társadalom és az egészséges nő.
  Az idei gálán bemutatkozott Bráz Szilvia fiatal divattervező: a  közönség Sylber elnevezésű, a Pure Fashion számára tervezett kollekciója  ősbemutatóját láthatta. Sok meglepetés köszöntötte a lányokat és a  nézőközönséget, melyek közül győri szempontból a legfontosabb, hogy a  videós pályázaton - mely a „What makes you beautiful?” címet képviselte –  két győri lány (Sándor Kata és Kiss Rebeka) közös videója nyert. Csikós  Éva a győri csapat koordinátora kijelentette, büszke arra, hogy a sors  ilyen értékes lányokat sodort életébe, valamint hogy segíthet abban,  hogy megtalálják önmagukban a csodát – amivel minden ember rendelkezik,  csak időben rá kell találnia. 2016-ban lesz a Pure Fashion jubileumi,  10. gálarendezvénye, amin a győri lányok lesznek a főszereplők. A lányok  már most izgatottan várják a szeptemberi kezdést és a gálára való  felkészülést.

Forrás: győr+ONLINE
Fotó: Hegedűs Márton
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz