Obláció - Keresztelő Szent János Plébánia

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Obláció

Archívum > 2020 > Galériák
"Fogadj el engem Istenem, szent igéd szerint, hogy Neked éljek, és ne szégyeníts meg engem,
mert Tebenned bíztam, Uram."
(Zsolt 118, 116)

Egy  év érdeklődő, két év jelölti, 2019.07.11-én történő beöltözést,  - melyben megkaptam Szent Benedek Reguláját, a Szent Benedek érmet illetve  obláta nevemet Árpád-házi Boldog Konstancia után - és egy év novíciusi  időt követően 2020.07.11-én Szent Benedek Atyánk nyári ünnepén, az  ünnepi szentmisében oblációt tettem Pannonhalmán a Szent Márton  Bazilikában.
Az oblációval a Pannonhalmi Bencés Oblátusközösségben  felajánlottam magam Istennek és valamennyi szentjének, és ígéretet  tettem, hogy Szent Benedek Atyánk Regulájának szellemében, az Evangélium  vezetésével járom az üdvösség útját, és Krisztusnak semmit elébe nem  teszek.


"A mi Urunk, Jézus Krisztus nevében. Ámen.
Én  Zvezdovics Ildikó Konstancia testvér felajánlom magamat a mindenható  Istennek a Boldogságos Szűz Mária, Szent Benedek Atyánk, Szent Márton  püspök, Szent István király és Isten valamennyi szentjének jelenlétében.  Ígérem, hogy Szent Benedek Atyánk Regulájának szellemében, az  Evangélium vezetésével járom az üdvösség útját, és Krisztusnak semmit  elébe nem teszek. Azon igyekszem, hogy - Isten irgalmassága felől soha  kétségbe nem esve - a bencés közösségben az Eucharisztia és a dicséret  áldozatát ünnepelve,
keresztény életem által mindenben megdicsőüljön az  Atya, a Fiú és Szentlélek." 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz