Cursillos jubileum - Keresztelő Szent János Plébánia

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Cursillos jubileum

Archívum > 2015-ös galériák
   Plébániánk Keresztelő Szent Jánosról elnevezett - cursillista - közössége is 10 éves jubileumát ünnepelte meg november 29-én. 2005 októberében indult útnak az első csapat Kőszegre Juhos Feri Atya - akkori káplánunk - hívására. Azóta közel 100 új szentiváni "apostol" próbálja végezni saját kis misszióját és szolgáló törzs is munkálkodik közülünk a léleképítős hétvégéken. 
   A szentségimádás vezetésében is e közösség volt a soros, így méltó módon, az Úr Jézus előtt kezdhettük az ünnepet, a megemlékezést. Jó volt egy kicsit megállni, és így felkészülni az esti szentmisére, mely hálaadó szentmise volt, az elmúlt 10 évért, a közösség folyamatosan gyarapodó létéért.
   A plébánián folytatódott az ünnep, a közös imádság és szívből jövő énekszó - A szeretet áradjon köztünk és a De colores eléneklése - után agapé következett egy csodálatos tortával és számtalan sós finomsággal, mellyel a résztvevők járultak hozzá az estéhez. Meghallgattuk közben Feri Atya üzenetét is, aki sajnos nem tudott most eljönni az ünnepi összejövetelre, de szintén nagy hálával tekintett viszza az elmúlt évekre.
   Reméljük a következő években is egyre többen csatlakoztok majd hozzánk, hisz KRISZTUS SZÁMÍT RÁNK!
DE COLORES!

A Keresztelő Szent János imacsoport nevében: Kisné Gyöngyösi Éva

Fotók: Ponty Krisztina
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz