Elsőáldozás - Keresztelő Szent János Plébánia

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Elsőáldozás

Archívum > 2015-ös galériák
   A 3 éve tartó hittanos foglalkozások után az elsőáldozásra készülő gyermekeink augusztus 17-től 21-ig a plébánián délelőttönként frissítették fel a szükséges ismereteket és készültek közvetlenül a hétvégi nagy ünnepre. E hét, és e felkészülés keretében vettek részt az augusztus 20-ai ünnepi szentmisén is.
   Saját tapasztalatból, és másoktól is visszahallva őszintén mondhatom, jót tett a gyerekeknek ez a néhány nap, és persze az otthoni, családi készülettel kiegészülve, de sokat segített nekik (még ha a látszat néha nem is ezt mutatta). Jó ez a pár nap ráhangolódás, hogy ne csak "beessenek" az oltár elé a nyári szünet után. Köszönjük a lehetőséget az Atyának és segítőinek! 
   A gyerekek készületét a szentmise résztvevői is mind megtaptasztalhatták, hiszen maguk is tevékenyen részt vettek, segítettek, olvastak, énekeltek a szentmisében is, ami így volt szép, és kerek egész Velük, az ő közreműködésükkel.
    Reméljük hogy a maguk módján ők is megérezték, megélték az Úr Jézus jelenlétét, és igazán találkoztak Vele! Imádkozzunk Értük!
(Kisné Gyöngyösi Éva)
Fotók: Kis István Péter
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz